Spring naar inhoud

Clean Label Bind-it pakt finaleplaats in Parijs bij Innovatie Award

Datum

Tijdens het Food Ingredients Europe event in Parijs is 'Koopmans Bind-it' verkozen tot één van de beste internationale Clean Label voedingsinnovaties. Uit honderden inzendingen koos een vakjury deze binding oplossing voor vlees, groenten en vis als een belangrijke Clean Label bijdrage aan de voedingsindustrie.

Een gouden combinatie van prijs en kwaliteit

Twee belangrijke selectiecriteria van de jury waren: kwaliteit en gebruikskosten. De universele toepassing van Bind-it op groente, fruit, getextureerd eiwit, vis en vlees, sluit naadloos aan op de hedendaagse eetcultuur. Goede vormingseigenschappen en stabiliteit maken het daarnaast efficiënt voor iedere schakel in het productieproces. Ook vanuit de consument is goed nagedacht. Bind-it geeft geen smaak af, is niet zichtbaar in het eindproduct, en het biedt de mogelijkheid voor een kort, Clean Label ingrediëntenetiket.

Food Ingredients Innovation Awards

Het doel van de Innovation Awards is zorgen dat prestaties in de voedingsingrediëntenindustrie erkenning krijgen en wereldwijd worden gevierd. de Innovation Awards zijn de meest prestigieuze prijzen in de internationale voedings- en drankenindustrie.