Spring naar inhoud

Over Royal Koopmans

Onze missie? Het ontwikkelen en leveren van innovatieve, op graan gebaseerde, voedingsmiddelenoplossingen. Zo dragen we bij aan de steeds veranderende vraag van de consument naar smaakvolle, gezonde en duurzame voeding.

Pioniers in graan sinds 1846

We leven in een tijd van veranderende eetgewoontes en nieuwe eisen op het gebied van voedselveiligheid en transparantie. Wij geloven dat graan één van de beste leveranciers van waardevolle voedingsstoffen is. In de kleine graankorrel valt een wereld te ontdekken. Gebaseerd op 175 jaar kennis en vakmanschap, zal ons familiebedrijf de meest recente inzichten en technologieën gebruiken om voortdurend nieuwe en duurzame voedingsmiddelenoplossingen te ontwikkelen. Altijd gebaseerd op graan.
Zo dragen wij bij aan goede en gezonde voeding, nu en in de toekomst.

Lees meer over onze historie.

Drie gespecialiseerde bedrijfsonderdelen

De drie gespecialiseerde bedrijfsonderdelen van Royal Koopmans leveren aan nationale en internationale afnemers, zowel binnen het ambachtelijke als industriële segment. Ze hebben zich op hun eigen gebied ontwikkeld tot specialist. Koopmans Meel in met name broodbloem, tarwemeel en speciaalmixen. Koopmans Foodcoatings voor innovatieve foodcoating oplossingen, en Koopmans Ingredients op het gebied van binden en vezelverrijking.