Spring naar inhoud

Over Koopmans meel

Al sinds 1846 zijn we dé bloem- en meelleverancier voor ambachtelijke en industriële bakkers. Samen halen we duurzame waarde uit elke graankorrel. Wij leveren u de basis voor een onderscheidend eindproduct. 

Ons werk

Wij verwerken jaarlijks ruim 200.000 ton natuurzuiver graan, waarvan inmiddels een aanzienlijk deel afkomstig is van Nederlandse akkers. Onder toeziend oog van onze kwaliteitsexperts stellen we de juiste melanges samen en vermalen we deze korrels in onze molens. We investeren veel in moderne technologie. Onze molens kunnen met minder mensen een veel grotere hoeveelheid graan vermalen met een constante kwaliteit. We testen al ons meel en bloem door het zelf uit te bakken, zodat we kunnen bijsturen in de receptuur. Zo bent u verzekerd bent van topkwaliteit meel en bloem voor de juiste verwerking.   

Onze missie

Wij hebben een missie om het beste uit de graankorrel te halen. Dat doen we niet alleen als molenaarsbedrijf. Onze experts ondersteunen bakkers om de mooiste producten te maken, aansluitend bij de wensen van de consument. Hiervoor hebben we Koopmans College opgezet, waar we onze kennis overdragen en samen nieuwe producten ontwikkelen. 

Lees meer over de strategie van Royal Koopmans >

We hebben een prachtig vak dat volop in ontwikkeling is. Wij helpen u graag met tips, recepten én baktechnische innovaties.

Meester Boulanger Wietse Schiere

Duurzaamheid

Bewust omgaan met mens, milieu en natuur: daar geloven wij in. Bij Koopmans is duurzaamheid geen doel op zich, maar een manier om keuzes te maken en inhoud te geven aan onze processen en productontwikkeling, gebaseerd op duurzame grondstoffen en een duurzame keten. Onze producten zijn vrij van e-nummers en clean label. Van zaaien tot oogsten, van malen tot bakken: met kennis, vakmanschap en gedrevenheid streven we naar het beste brood met zoveel mogelijk Natuurkracht

Lees meer over onze samenwerking met partners in duurzaamheid.

Ontdek onze Natuurkracht.

We zoeken samen met de leveranciers naar specifieke tarwesoorten, zodat we de mooiste melanges voor onze klanten kunnen samenstellen.

Bauke Wierda - Manager inkoop