Spring naar inhoud

Kiem sessies

Het KIEM Innovatiecentrum van Royal Koopmans is onze proeftuin voor nieuwe ontwikkelingen. Hier ontstaan niet alleen de beste producten en oplossingen, maar het is ook de plek waar we ons KIEM sessies organiseren. Krijg samen met andere bakkers de beste baktips van onze Meester Boulanger Wietse Schiere en zijn team.

Met de handen in het deeg!

Meedoen aan een KIEM sessie bij Koopmans, betekent een dag volop inspiratie waarbij Meester Boulanger Wietse Schiere zijn mooiste recepten deelt met bakkers.

De KIEM sessies worden georganiseerd in groepen van maximaal 8 bakkers. Samen met Wietse, Kris of Piet, gaat u aan de slag waarbij zowel theorie als praktijk aan de orde komen. Met de handen in het deeg! De KIEM sessies zijn in het KIEM Innovatiecentrum van Koopmans in Leeuwarden. Vraag uw accountmanager naar de geplande data van de KIEM sessies.

Voor vragen kunt u mailen naar kiem@royalkoopmans.nl.

Stel uw vraag!

Het KIEM Innovatiecentrum is ook dé plek waar u uw vragen kunt stellen aan ons deskundige team. Loopt u in de praktijk ergens tegenaan? Wij denken graag met u mee. U kunt uw vragen stellen tijdens onze KIEM sessies, maar u kunt ook altijd contact met ons opnemen.