Spring naar inhoud

Over Koopmans Ingredients

Wij bieden oplossingen op het gebied van binden en vezelverrijking met de graankorrel als pure basisgrondstof. Wanneer je tarwe beter leert kennen, ontdek je dat het vol kostbare bouwstenen zit. De graankorrel bestaat uit vele laagjes: schatkamers vol vezels, vitamines, mineralen en eiwitten. Koopmans Ingredients dringt door tot de kern van de graankorrel om alles eruit te halen wat erin zit. Wij geven tarwe een waardevolle rol bij het binden en verdikken of het verrijken van de nutritionele eigenschappen. 

Oplossingen

Wij denken in oplossingen. Elke uitdaging gaan we graag samen met u aan! Het binden van groente, vis en vlees tot bijvoorbeeld snacks en burgers is voor veel producenten een grote uitdaging. 

Onze missie
Koopmans heeft de kennis en expertise in huis om de bouwstenen van de graankorrel (zoals bloem, vezels, eiwitten en vitamines) geschikt te maken voor onder andere een goede een natuurlijke binding van groente, vis en vlees. Met behoud van de unieke smaak van uw product. Onze missie? Producten verbeteren met natuurlijke ingrediënten. 

Integrale oplossingen
We kijken naar integrale oplossingen voor nationale en internationale klanten. We denken, naast het binden, verdikken en vezelrijker maken van uw producten, ook graag met u mee als het gaat om structuur, smaak en het krokante laagje om uw product. Dit doen wij samen met onze collega's van Koopmans Foodcoatings, die gespecialiseerd zijn in batters en paneermeel én met onze collega's van Koopmans Meel, die alles weten over de verschillende fracties uit een graankorrel.

Heeft u een specifieke vraag? Dan ontwikkelen we graag recepturen die passen bij uw producten en proces. Met onze flexibele leveringen en snelle levertijden kunnen we snel inspelen op uw behoefte.

Wanneer je graan beter leert kennen, ontdek je dat het vol kostbare bouwstenen zit.

Cindy Semeijn - Manager Ingredients