Spring naar inhoud

Innovatie

Innovatiecentrum KIEM is onze proeftuin voor nieuwe ontwikkelingen. Met de focus op kwaliteit en innovatie levert ons moderne KIEM-centrum inspiratie voor en inhoud aan vernieuwende producten voor Koopmans Ingredients. Hierbij wordt de kennis van hoogwaardige bloemtechnologie van Koopmans Meel zoveel mogelijk gekoppeld aan het duurzaam verwerken van de graankorrel in de gehele keten van akker tot consument.

Innoveren

Dagelijks zijn we vanuit ons KIEM Innovatiecentrum bezig met het ontwikkelen en produceren van innovatieve oplossingen om te binden, te verdikken en om voedingsmiddelen te verrijken met bijvoorbeeld vezels. Wij zoeken naar natuurlijke oplossingen. De combinatie van ons high-tech productieproces én onze uitgebreide kennis van de graankorrel zorgt voor vernieuwend producten, die aansluiten bij de behoefte van de markt. 

Wilt u meer weten? Lees ook de artikelen in de Kennisbank


Co-creatie

In de zeer competitieve foodmarkt is intensieve samenwerking in de keten noodzakelijk om structureel succesvol te kunnen zijn. Daarom ziet Koopmans Ingredients samenwerking met business partners als haar belangrijkste missie.

Wij denken in oplossingen. Voor u. We staan dan ook dicht bij onze business partners om samen te werken aan innovatieve producten, waarmee onze partners onderscheidend en succesvol in hun markt kunnen opereren.

Zoekt u een oplossing voor het verbeteren van uw product? Wij denken graag met u mee!