Spring naar inhoud

Assortiment

Bij Koopmans Ingredients draait alles om het zoeken naar natuurlijke oplossingen. We hebben hiervoor drie onderdelen: binding solutions, nutritional solutions en functional solutions. Onze oplossingen zijn altijd maatwerk.

Binding solutions

Consumenten stellen steeds hogere eisen aan voeding. Ze willen meer gemak. Maar ook voeding die gezond en puur is en met ingrediënten die clean label en herkenbaar zijn. Dit maakt onze ingrediënten de ideale binders. Van hapjes en burgers op basis van vis, groente, kaas, vlees of vleesvervangers, toto romige ragout en soep.  Puur van oorsprong, romig van smaak en kleur. Maar bovenal ontzettend veelzijdig. Koopmans heeft de kennis én de expertise in huis om graan geschikt te maken voor allerlei toepassingen. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of heeft u een specifieke vraag over het binden van uw product? We denken graag met u mee!


Nutritional solutions

De graankorrel bestaat uit vele laagjes: vol vezels, vitamines, mineralen en eiwitten. Bouwstenen die ideaal zijn voor de verrijking van andere voedingsmiddelen. Dit vraagt wel om goede verwerkings-eigenschappen, textuur en smaak. En daar halen we bij Koopmans graag meer uit. Bijvoorbeeld door ingrediënten te ontwikkelen die toegepast kunnen worden om bijvoorbeeld pasta en koekjes met vezels te verrijken, mét behoud van de uniek smaak en textuur van uw product.

Welk product wilt u verrijken? En met welke uitdagingen kunnen wij u helpen? We horen het graag!


Functional solutions

Ingrediënten uit tarwe en rogge hebben uitzonderlijke en onverwachte functionele waarde! Ingrediënten die bijvoorbeeld breuk in dunne wafels verminderen. Of speciale bloemsoorten die een lichtere textuur geven aan snacks en borrelnootjes. Met onze kennis van de unieke waarde van de ingrediënten uit de tarwekorrel ondersteunen wij producenten bij de ontwikkeling van nieuwe concepten of bij het verbeteren van processen en producten.

Wilt u weten welke natuurlijke oplossingen wij bieden? Heeft u een concrete vraag of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.