Spring naar inhoud

Kiem Innovatiecentrum

Het Koopmans KIEM Innovatiecentrum is onze proeftuin voor nieuwe ontwikkelingen. Hier willen we onze ketenpartners prikkelen met onderscheidende, vernieuwende concepten. Met de focus op kwaliteit en innovatie geven we vorm aan de invulling van onze belangrijkste ambitie: duurzame waarde uit graan creëren voor onze klanten.

Kwaliteit en innovatie

KIEM staat voor Koopmans, Innovatie, Expertise en Molenaarschap. Wij delen onze kennis en expertise graag met onze klanten. Heeft u een uitdaging in uw productieproces? We denken met u mee, vertalen consumententrends naar nieuwe producten en kijken naar mogelijkheden voor productverbetering.

  • KIEM is het begin van vruchtbare en marktbewuste samenwerkingen
  • KIEM is de plek waar theorie en ideeën uitgroeien tot kansrijke producten en diensten
  • KIEM biedt onze klanten kennis en inzichten waarmee ze hun rendement en vakmanschap kunnen optimaliseren
  • KIEM biedt onze klanten een platform waar ze met ons kunnen samenwerken aan innovatieve en onderscheidende producten en diensten
  • KIEM biedt onze klanten expertise en inspiratie, onder meer op het gebied van procesoptimalisatie, kwaliteitsvoorspelling en rendementsverbetering
  • KIEM biedt ons vruchtbare, duurzame en nauwere banden met onze klanten
  • KIEM ontwikkelt en innoveert voor Koopmans Meel, Koopmans Foodcoating en Koopmans Ingredients

Kennismaken?

U bent van harte welkom!

Bent u onze ketenpartner of wilt u dat worden? KIEM is hoe dan ook een prima startpunt voor kennismaking en verdieping. Samen met uw en onze mensen ontwikkelen, bouwen en innoveren: wij kijken er naar uit! Aan tafel met KIEM betekent werken aan een gezamenlijke toekomst waar we dagelijks op zoek zijn naar duurzame waarde uit graan; voor u en de consument.