Spring naar inhoud

Kwaliteit

Graan is een puur en een oorspronkelijk product. Omdat graan de basis vormt voor al onze producten, begint onze kwaliteitsbeoordeling bij het controleren van iedere graankorrel. Onze producten voldoen aan zeer hoge kwaliteitsstandaarden. Planning, inkoop, productie en distributie zijn erop gericht om zo efficiënt mogelijk aan te sluiten op het productieproces van de klant.

Kwaliteitsvisie

Het waarborgen van voedselveiligheid is topprioriteit bij Koopmans. Vanuit onze grote expertise van granen hanteren we strenge kwaliteitsnormen. Alle producten die wij ontvangen, produceren en verzenden worden behandeld volgens beproefde en goedgekeurde kwaliteitssystemen.

Strenge kwaliteitsnormen

We zijn onder meer aangesloten bij Riskplaza. Riskplaza is een ketengarantiesysteem. Hebben leveranciers een Riskplaza-audit+ met goed gevolg doorlopen, dan hoeven afnemers van die bedrijven geen aparte inkoopverificatie meer uit te voeren. Riskplaza biedt de NVWA voldoende waarborgen waardoor fabrikanten die met een dergelijk systeem werken nog nauwelijks controles krijgen van de NVWA. De traceability is optimaal: alle productiestappen en opslag van goederen gaan strikt volgens het FSSC 22000-regime. Onze biologische paneermelen ressorteren onder Skal en tevens beschikken we over een Halal-certificering.

Voor verdere vragen kunt u terecht bij onze QA-manager Ype Salverda: y.salverda@koopmansfoodcoatings.com

Certificering

De certificaten van Koopmans Foodcoatings kunt u hieronder downloaden:

RiskPlaza Audit Plus certificering Koopmans Foodcoatings 2019 - 2022
IFS-certificaat 2019-2020
FSSC 22000-certificaat 2019-2021
GMP-certificaat
Skal-certificaat
Halal-Certificaat

Algemene voorwaarden

Via de onderstaande link aan te klikken kunt u de Algemene voorwaarden van Koopmans Foodcoatings inzien.