Spring naar inhoud

Co-creatie

Om de beste producten te leveren, onderscheidend te zijn én innovatief te kunnen inspelen op trends en ontwikkelingen, werken we intensief samen in de keten. Door alle kwaliteiten samen te brengen, maken we met elkaar het verschil in de foodmarkt. Daarom ziet Koopmans Foodcoatings samenwerking met business partners als een belangrijkste missie.

Samenwerken voor tevreden consumenten

We staan graag dicht bij onze business partners om kwalitatieve foodcoating oplossingen te creëren waarmee onze partners onderscheidend en succesvol in hun markt kunnen opereren.


Consumenten trends & ontwikkelingen

Met de consument als inspiratiebron voor ons innovatiebeleid reiken we onze klanten de best mogelijke foodcoating-oplossingen aan waarmee zij succesvol kunnen zijn. De sterk groeiende behoefte aan pure en eerlijke voeding is voor ons daarbij leidend.

Co-creatie bij nieuwe en bestaande producten

Ons standaard assortiment biedt honderden oplossingen voor meerdere type spelers in de voedingsmiddelenindustrie. Mocht u behoefte hebben aan een andere oplossing, dan denken wij, met onze specialistische kennis, natuurlijk graag met u mee. Dit geldt voor de ontwikkeling van nieuwe producten, maar ook voor eigenschappen van bestaande producten. Denk hierbij aan kleur, krokantheid, procesoptimalisatie of de presentatie van het product aan de consument.

Omdat Koopmans Foodcoatings haar grondstoffen direct betrekt van de naastgelegen moderne fabriek van Koopmans Meel is er veel kennis in huis van bloemtechnologie. Samen met de andere business units van Royal Koopmans halen wij het beste uit de graankorrel. En dat delen wij graag met onze klanten!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoop afdeling of een van de accountmanagers.
Direct bellen met een van onze technologen kan ook.