Spring naar inhoud

Innovatie

Het Innovatiecentrum KIEM is onze proeftuin voor nieuwe ontwikkelingen. Met de focus op kwaliteit en innovatie levert ons moderne KIEM centrum inspiratie voor en inhoud aan nieuwe foodcoatingproducten. Hierbij wordt de kennis van hoogwaardige bloemtechnologie van Koopmans Meel zoveel mogelijk gekoppeld aan het duurzaam verwaarden van de graankorrel in de gehele keten van akker tot consument.

Foodcoating oplossingen

Dagelijks zijn we bezig met het ontwikkelen en produceren van innovatieve foodcoating oplossingen gebaseerd op graan en rogge. De combinatie van ons high-tech productieproces én onze uitgebreide kennis van de graankorrel zorgt voor kwalitatief zeer hoogwaardige foodcoatings. We ontwikkelen nieuwe concepten en oplossingen die aansluiten bij de behoefte in de markt.

Wilt u meer weten? Lees ook artikelen in onze Kennisbank >


Samenwerking

In de zeer competitieve foodmarkt is intensieve samenwerking in de keten noodzakelijk om structureel succesvol te kunnen zijn. Daarom ziet Koopmans Foodcoatings samenwerking met business partners als haar belangrijkste missie.

Vanuit de drijfveer ‘samen de beste foodcoatings ontdekken’ staan we dan ook dicht bij onze business partners om kwalitatieve foodcoating oplossingen te creëren waarmee onze partners onderscheidend en succesvol in hun markt kunnen opereren.

Heeft u een uitdaging in uw productieproces? Laat het ons weten, we denken graag met u mee!